Je website hoog laten ranken in Google? Dit realiseer je door het toepassen van website-optimalisatie. Dit doe je niet eenmalig, maar structureel. Techniek is namelijk voortdurend aan verandering onderhevig en je blijft je concurrentie graag een stap voor. Bij website-optimalisatie haal je het maximale uit je website of webshop en ga je op zoek naar mogelijke struikelblokken die dat voorkomen. Wil je beter scoren in de resultaten van de zoekmachines of heb je een specialist nodig die je hierbij helpt? Marketing Voor Jou komt graag voor jou in actie. We zijn gespecialiseerd in het bouwen en optimaliseren van websites en weten als geen ander hoe je een website in elkaar zet die je doelgroep bereikt en aanspreekt.

Wat is website-optimalisatie?

Het doel van website-optimalisatie is om hoger te ranken in Google óf om meer bezoekers en leads te genereren. Je website is namelijk niet alleen een visitekaartje, maar heeft ook de functie om inkomsten te genereren uit bezoekers. Hoe je website er voor staat is bijvoorbeeld na te gaan met Google Analytics. Deze tool verzamelt waardevolle informatie over je bezoekers. Zo wordt onder andere duidelijk waar ze vandaan komen en op welke pagina’s ze jouw website verlaten. Aan de hand van die gegevens kan je je website laten optimaliseren door Marketing Voor Jou. We besteden aan elk onderdeel voldoende tijd om op die manier je website maximaal te verbeteren.

Hoe werkt website-optimalisatie?

Website-optimalisatie is er op gebrand om de gebruikerservaring van bezoekers te verbeteren. Bovendien zorgt een structurele verbetering van je website voor een hogere ranking in de online zoekmachines. Bij website-optimalisatie wordt er onder andere gekeken naar de website-structuur en houden we ons actief bezig met webdesign. Daarnaast werken we bij Marketing Voor Jou ook aan SEO, ook wel zoekmachine-optimalisatie genoemd. Google moet je te vriend houden, want deze partij beoordeelt je website en hoe hoog deze scoort in de online zoekresultaten. Marketing Voor Jou houdt de trends nauwlettend in de gaten zodat je website altijd up-to-date is!

Welke voordelen biedt website-optimalisatie?

Website-optimalisatie is om meerdere redenen interessant. Welke voordelen biedt het jou om het updaten van je website uit te besteden aan Marketing Voor Jou?

  • Je bent beter vindbaar in de online zoekresultaten. 
  • Door website-optimalisatie trek je meer bezoekers naar je website. 
  • Je naamsbekendheid wordt groter. 
  • Je maakt een betere connectie met je doelgroep.
  • Prospecten zullen eerder overgaan tot de aankoop van een product of dienst.
  • Door je website te optimaliseren ben je minder geld kwijt aan lukraak geld uitgeven aan adverteren.

Kortom: er zijn talloze goede redenen op te benoemen waarom het optimaliseren van je website nut heeft. Kom daarom in actie en besteed deze klus uit aan een échte specialist: Marketing Voor Jou!

Neem contact op met Marketing Voor Jou

Is je huidige website toe aan een update, wil je je bestaande website scannen op mogelijke struikelblokken of ben je toe aan een compleet nieuwe website? Marketing Voor Jou komt graag in actie en biedt uitkomst bij het optimaliseren van je bedrijfswebsite. Wij creëren een website die tevens informatie verstrekt over wie je bezoekers zijn en wat ze komen doen. Dit helpt jou om de conversie van je website structureel te verbeteren. Neem direct contact met ons op voor een eerste kennismaking en werk samen met Marketing Voor Jou aan betere resultaten.