Social media is voor sommige bedrijven een bron van ergernis. Ze zijn flink wat tijd kwijt aan het verkennen van bijvoorbeeld Facebook en Instagram en het lukt ze maar niet om de interactie met hun volgers te verbeteren. Bovendien wordt er geld geïnvesteerd in het verspreiden van advertenties, maar het leidt helaas niet tot de gewenste resultaten. Herken jij je in dit verhaal en zoek je naar manieren om social media actief in te zetten voor je bedrijf? Marketing Voor Jou weet als geen ander hoe social media kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn werken en geeft graag advies én verzorgt tevens de implementatie voor jouw bedrijf. 

Waarom social media inzetten?

Wat maakt social media platformen interessant om in te zetten voor je bedrijf? Social media werkt razendsnel en kent miljoenen gebruikers. Informatie wordt razendsnel gedeeld en met een goede post kan je zomaar viraal gaan. Facebook heeft in Nederland ruim 10 miljoen gebruikers. Instagram is een platform dat groeiende is en heeft bijna 5 miljoen leden in Nederland die zowel foto’s als Stories delen. Bewegende content, bijvoorbeeld via video-advertenties, is eveneens interessant, want in 2019 kent YouTube in Nederland ruim 8,7 miljoen gebruikers. Stel jezelf de vraag waarom je die mogelijkheden niet zou benutten? Er is voldoende potentie om juist via social media je doelgroep te bereiken en diensten en producten te promoten.

Hoe adverteren via Facebook?

Bij Marketing Voor Jou zijn we onder andere gespecialiseerd in het opstellen van Facebook advertenties. Bij het schrijven van Facebook advertenties is het belangrijk dat de boodschap aankomt bij je doelgroep. Het inbrengen van een koopmotief helpt bijvoorbeeld om iemand over de streep te trekken, want het levert de klant concreet iets op – geldbesparing, garantie of een uniek product. Het creëren van advertenties voor Facebook, maar ook Instagram en YouTube is een intensieve klus, maar met de hulp van Marketing Voor Jou ben je verzekerd van de allerbeste resultaten. Laat ons jou helpen bij het opstellen en beheren van je social media platformen en ontdek het enorme bereik van deze interactieve netwerken.  

Welke voordelen biedt social media?

Twijfel je over de inzet van social media voor je bedrijf? Laat onderstaande voordelen je overtuigen om tot actie over te gaan: 

– Zolang je niet adverteert via social media is het gratis te gebruiken. Daarmee biedt het ook perspectief voor startende ZZP’ers of voor ondernemers met een beperkt budget.
– Social media werkt snel en is dan ook ideaal om binnen een kort tijdsbestek een grote groep mensen te bereiken.
– Social media is ideaal als je wilt werken aan je naamsbekendheid.
– Voor het inzetten van social media ben je niet gebonden aan een locatie: je kan altijd en overal social media inzetten om je doelgroep te bereiken. 
– Reputatieschade is tijdig te voorkomen door snel in actie te komen. Hier kan je iets van je service laten zien.
– Social media draagt bij aan zoekmachine-optimalisatie en zorgt voor een positieve ranking in Google.

Actief met social media aan de slag en kan je niet langer wachten? Het team van Marketing voor Jou kan haast niet wachten om voor jou in actie te komen! Neem contact met ons op.

Ontdek de kracht van social media met Marketing Voor Jou

Wil je social media inzetten om te werken aan je naamsbekendheid óf voor de verkoop van je producten of diensten? Heb je support nodig bij het integreren van social media in je online marketing activiteiten? Marketing Voor Jou is onder andere gespecialiseerd in Facebook-advertenties en weet hoe jij je doelgroep met beeld en tekst effectief bereikt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden die wij bieden? Neem contact met ons op door het sturen van een e-mail of bel voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.